nudecelebvideo.net asexbox.com javset.net

Kontakt

  Općina Gračišće

     Loža 1

     52403 GRAČIŠĆE, Hrvatska

     OIB: 54846336787

     MB: 02611589

     IBAN: HR5424000081813200006

     Karlovačka banka d.d.

     tel. 052 687 111 (centrala)

     fax. 052 687 156

     e-mail: gracisce@gracisce.hr

     www.gracisce.hr

     Ostali kontakti

Radno vrijeme

RADNO VRIJEME OPĆINSKE UPRAVE:

ponedjeljkom  07-15
utorkom 07-16
srijedom 07-15
četvrtkom 07-15
petkom 07-14

RADNO VRIJEME ZA STRANKE:

ponedjeljkom 08-14
utorkom 11-16
srijedom 08-15
četvrtkom 08-15
petkom 08-13

NAČELNIK PRIMA STRANKE:

utorkom 08-16

Poželjan prethodni dogovor!

DNEVNI ODMOR (STANKA):

10.00 – 10.30


getfreetvseries.com
Ažuriranje popisa starijih osoba koje žive same i nema im tko pomoći PDF Ispis E-mail

Gradsko društvo Crvenog križ Pazin brine o starijim osobama koje su uključene u pružanje socijalne usluge pomoć u kući i Dnevni boravak za starije osobe Pazin. Njima će GDCK Pazin i dalje dostavljati potrebne stvari i lijekove. Zbog trenutne situacije s ciljem sprječavanja širenja zaraze koronavirusom GDCK Pazin ažurira popis starijih osoba koje su same i nema im tko pomoći, a žive na području Grada Pazina i Općina: Cerovlje, Gračišće, Karojba, Lupoglav, Motovun, Sveti Petar u Šumi i Tinjan. Ukoliko znate takvu osobu javite im na: 052/623-405, 091/5392549,  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 
Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 23. ožujka 2020. PDF Ispis E-mail

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske danas je donio tri odluke:

   
  OBAVIJEST O PROVEDBI DERATIZACIJE NA PODRUČUJ OPĆINE GRAČIŠĆE PDF Ispis E-mail

  Na području Općine Gračišće provest će se akcija preventivne sustavne deratizacije u vremenu od 23. do 29. ožujka 2020. godine. 

  Odraditi će se javne površine, zajednički dijelovi stambenih zgrada gdje postoji mogućnost zadržavanja i razmnožavanja glodavca. 

  Umoljavaju se građani da se pridržavaju slijedećih uputa:

  1. za vrijeme trajanja deratizacije onemogućiti malodobnoj djeci pristup na mjesta na kojima je postavljen otrov za glodavce,

  2. skloniti sve životinje (kućne ljubimce) na sigurno mjesto gdje ne mogu doći do otrovnih mamaca.

  3. očistiti zajedničke dijelove zgrada, drvarnica, tavana i ostala spremišta od otpada, 

  4. stručnim ekimpama izvođaća pružiti sve tražene informacije i omogućiti im pristup u sve prostorije gdje je potrebno izložiti otrovne mamce, 

  5. zabranjuje se dirati ili premještati izložene otrovne mamce.

  U slučaju eventulanog trovanja potražiti pomoć u najbližoj zdravstvenoj organizaciji (protuotrov: vitamini K1 - fitomenadion) 

  Pozivaju se građani da se u cijelosti pridržavaju uputa, jer će za svu štetu, kao i za eventualno oštećenje zdravlja snositi odgovornost sami, odnosno roditelji za djecu. 

   
  UPUTA MINISTARSTVA ZDRAVSTVA PDF Ispis E-mail

  Ministarstvo zdravstva dalo je uputu za postupanje u pružanju zdravstvene zaštite u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i izvanbolničkoj specijalističko-konzilijarnoj zdravstvenoj zaštiti.

  Uputama se, u cilju zaštite zdravlja zdravstvenih radnika i pacijenata, preporučuje smanjenje dolaska pacijenata u ordinaciju obavljanjem samo hitnih i neodgodivih pregleda i postupka, dok traje epidemija. 

  Timovi hitne medicinske službe koristit će se samo za prijevoz životno ugroženih pacijenata sa sumnjom na COVID-19 kako bi bili raspoloživi za obavljanje drugih hitnih medicinskih intervencija. 

   
  STOŽER CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE PDF Ispis E-mail

  Stožer civilne zaštite RH donio je niz odluka potrebnih za suzbijanje širenja koronavirusa. 

  1. Odluka o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima

  2. Odluka o mjerama ograničavanja javnog prijevoza u linijskom obalnom pomorskom prometu

  3. Odluka o privremenoj obustavi javnog prometa

  4. Odluka o mjerama prilikom sklapanja braka i životnog partnerstva

  5. Odluka o načinu održavanja pogreba i posljednjih ispraćaja

  SVE ODLUKE MOŽETE PREGLEDATI PUTEM LINKA: 

  https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/priopcenje-za-medije-stozera-civilne-zastite-republike-hrvatske-od-22-ozujka-2020-u-20-30-sati/2288

   
  Privremeno se zabranjuje korištenje sportskih i dječjih igališta PDF Ispis E-mail

  Sukladno preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite, a s ciljem daljnjeg provođenja mjera Vlade RH za suzbijanje širenja koronavirusa te dodatne zaštite stanovništva, na području Općine Gračišće privremeno će se ograditi i zatvoriti sva dječja igrališta, gdjegod je to moguće kako bi se onemogućio međusobni bliski kontakt djece s obzirom na preporuku o nužnom razmaku između dvije osobe.

  Osim dječjih igrališta, započinje se s privremenim ograničavanjem korištenja vanjskih sportskih igrališta na području Općine Gračišće, a sve s obzirom na činjenicu da se i nakon proglašenja epidemije u Hrvatskoj pojedini građani ne pridržavaju donesenih mjera te se i dalje okupljaju na sportskim igralištima čime svjesno riskiraju svoje zdravlje i zdravlje ostalih građana.

  Nacionali Stožer civilne zaštite donio je i preporuku o osiguravanju mogućnosti plaćanja računa fizičkim i pravnim osobama elektroničkim putem, gdjegod je to moguće, čime bi se znatno smanjila ili potpuno uklonila potreba osobnog dolaska na šaltere ili u urede.

   
  ! V A Ž N O ! Odluka o mjerama ograničavanja društvenog okupljanja,rada u trgovini,uslužnih djetnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja PDF Ispis E-mail

  Nove Mjere i Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske

  Odluka o mjerama ograničavanja društvenog okupljanja,rada u trgovini,uslužnih djetnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja

  I dalje su na snazi odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u svrhu sprječavanja širenja zaraze novim koronavirusom u trajanju od 30 dana.

  Ovim odlukama zabranjuju se javna okupljanja i sportski događaji, obustavlja rad u ugostiteljskim objektima i prodavaonicama osim prehrambenih i ljekarni, obustavlja se rad sportskih i rekreacijskih centara i obustavljaju se vjerska okupljanja.

  Na snazi je i privremena zabrana kretanja osoba preko graničnih prijelaza.

  Detaljan popis i pojašnjenje mjera koje su 19. ožujka stupile na snagu pogledjte ovdje.

   
  ! V A Ž N O ! STOŽER CIVILNE ZAŠTITE ISTARSKE ŽUPANIJE POKRENUO INFO CENTAR STOŽERA PDF Ispis E-mail

  Stožer civilne zaštite Istarske županije pokrenuo je Info centar Stožera koji će imati radno vrijeme od 7 do 19 sati, svakog dana (i vikendom) za potrebe Stožera , koordinacije aktivnosti i servisa građanima.

  Ukoliko imate upit, slobodno se obratite na kontakte:

  Tel: 052/352 – 112, te na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

   
  V A Ž N O - OGRANIČEN RAD SA STRANKAMA OPĆINSKE UPRAVE PDF Ispis E-mail

  NA TEMELJU PREPORUKA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE ISTARSKE ŽUPANIJE I SMJERNICA ZA POSTUPKE VEZANO UZ AKTUALNU SITUACIJU ŠIRENJA KORONE VIRUSA, DO 14. TRAVNJA 2020. GODINE U OPĆINSKOJ UPRAVI BITI ĆE OGRANIČEN RAD SA STRANKAMA TE ĆE SE ISTI OBAVLJATI ISKLJUČIVO TELEFONSKIM I ELEKTRONIČKIM PUTEM.

  ZAHVALJUJEMO NA RAZUMJEVANJU!

   

  KONTAKT:

   

  TEL. 052/687-155;  052/687-111

   

  E MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

   
  ! V A Ž N O ! Odluka Stožera civilne zaštite Istarske županije o ograničenju rada i mjerama ponašanja od 15. ožujka do 14. travnja 2020. godine PDF Ispis E-mail

  Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske donijelo je dana 11. ožujka 2020. godine Odluku o proglašenju epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 na području čitave Republike Hrvatske.
  Slijedom toga donosi se Odluka Stožera civilne zaštite Istarske županije o ograničenju rada i mjerama ponašanja od 15. ožujka do 14. travnja 2020. godine:

  Više...
   
  OBAVIJEST-27. IZLOŽBA VINA GRAČIŠĆE PDF Ispis E-mail

  Sukladno Preporukama Stožera civilne zaštite Istarske županije i Smjernica za postupke vezano uz aktualnu situaciju širenja COVID-19 virusa obavještavano kako se ovogodišnja 27. Izložba vina Gračišće koja se trebala održati već tradicionalno na uskrsni ponedjeljak 13. travnja 2020. godine odgađa.  Novi datum održavanja Izložbe vina objavit ćemo kroz neko vrijeme. Hvala vam na razumijevanju!

  ODLUKA NAČELNIKA

   


   
  << Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

  Stranica 5 od 35