nudecelebvideo.net asexbox.com javset.net

Kontakt

Općina Gračišće

Loža 1

52403 GRAČIŠĆE, Hrvatska

OIB: 54846336787

MB: 02611589

IBAN:HR4324070001813200006

OTP banka d.d.

tel. 052 687 111 (centrala)

e-mail: gracisce@gracisce.hr

www.gracisce.hr

Ostali kontakti

Radno vrijeme

RADNO VRIJEME OPĆINSKE UPRAVE:

ponedjeljkom  07-15
utorkom 07-16
srijedom 07-15
četvrtkom 07-15
petkom 07-14

RADNO VRIJEME ZA STRANKE:

ponedjeljkom 08-14
utorkom 11-16
srijedom 08-15
četvrtkom 08-15
petkom 08-13

NAČELNIK PRIMA STRANKE:

po prethodnom dogovoru.

DNEVNI ODMOR (STANKA):

10.00 – 10.30


getfreetvseries.com
Informiranje roditelja o situaciji u vrtiću u Pazinu, Gračišću i Tinjanu za novu pedagošku godinu PDF Ispis E-mail

23.srpnja je održana konferencija za medije s ciljem informiranja roditelja o provedenim upisima i budućim koracima.

Više o svemu moguće je pronaći na Grad Pazin.

 
PODJELA SPREMNIKA ZA ODVOJENO PRIKUPLJANJE OTPADA PDF Ispis E-mail

Podjela_spremnika_1

Podjela_spremnika_2

 
Ljetno kino PDF Ispis E-mail

Ljetno_kino__TZ_sredinja_Istra

 
Tijekom srpnja i kolovoza besplatni razgledi mjesta područja TZSI PDF Ispis E-mail

logo_sredisnja-istra_hr

TZ središnje Istre (TZSI) tijekom mjeseca srpnja i kolovoza organizirat će besplatne obilaske Pićna i Gračišća, Pazina, Svetog Lovreča te Svetog Petra u Šumi, Tinjana i Kringe i njihovih znamenitosti.

Besplatni razgledi odvijat će se tijekom srpnja i kolovoza na hrvatskom i engleskom jeziku u pratnji licenciranog turističkog vodiča za Istarsku županiju.

Svakog ponedjeljka s početkom u 18:00 sati odvijat će se razgled Pićna i Gračišća. Okupljanje je u Pićnu, u parku ispred kapele sv. Roka, a nakon razgledavanja Pićna, sudionici će se vlastitim automobilima odvesti do Gračišća, gdje slijedi nastavak vođenog obilaska navedenog mjesta.

Svakog utorka s početkom u 10:30 sati odvijat će se razgled Pazina, uz okupljanje na Šetalištu Pazinske gimnazije, ispred Spomen doma. Moguće je posjetiti i Muzej Grada Pazina i Etnografski muzej Istre u Pazinskom Kaštelu, uz nadoplatu od 15,00 kn po osobi.

Srijedom u 18:00 sati održavat će se razgled Svetog Lovreča. Okupljanje i susret s vodičem predviđeno je na parkiralištu u Istarskoj ulici, ispred caffe bara Dom.

Četvrtkom u 18:00 sati na rasporedu će biti razgled Svetog Petra u Šumi, Tinjana i Kringe. Okupljanje će biti ispred Pavlinskog samostana u Svetom Petru u Šumi, a potom će se sudionici vlastitim automobilima odvesti do Tinjana i Kringe, gdje slijedi nastavak vođenog obilaska navedenih mjesta.

Rezervacija mjesta je obavezna putem kontakata turističke agencije Contineo: +385 52 621 045 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Razgledi će biti organizirani i održani vodeći računa o svim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite – poštujući potreban razmak i sve epidemiološke mjere. Minimalan broj sudionika za održavanje razgleda je četiri osobe.

Otkrijte priče šarmantnih mjesta središnje Istre!

Turistička zajednica središnje Istre, Velog Jože 1, 52000 PAZIN, tel. (052) 622 460

Letak_A5_02_za_web

 
Javni poziv kandidatima za podnošenje prijava za posao popisivača i kontrolora u drugoj fazi provedbe Popisa stanovništva PDF Ispis E-mail

javni_poziv_4

Na internetskim stranicama Državnog zavoda za statistiku objavljen je javni poziv zainteresiranim kandidatima za podnošenje prijava za posao popisivača i kontrolora u drugoj fazi provedbe Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine.

https://popis2021.hr/

Druga faza provedbe Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine (u nastavku teksta: Popis), u kojoj će sudjelovati popisivači i kontrolori, provest će se na području Republike Hrvatske od 27. rujna do 17. listopada 2021. Iznimno, Popis će se moći provoditi najdulje do 29. listopada 2021. ako se ustanovi da do 17. listopada 2021. nisu popisane sve popisne jedinice.

Zainteresirani kandidati za sudjelovanje u Popisu trebaju na mrežnim stranicama Popisa www.popis2021.hr  popuniti prijavu za popisivača/kontrolora, odgovarajući na pitanja o osobnim podacima, iskustvu u poslovima anketiranja, informatičkoj pismenosti te na demografska pitanja.

Rok za podnošenje prijava je od 23. lipnja do 15. srpnja 2021. godine.

Kandidat može samo jedanput popuniti prijavu. Pri popunjavanju prijave obavezan je priložiti obostrano skeniranu fotokopiju osobne iskaznice.

Javni poziv - Popis 2021

 
1. konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Gračišće PDF Ispis E-mail

1. konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Gračišće održati će se 16. lipnja 2021. godine. 

Poziv i dnevni red objaavlkjeni su u nastavku. 

Poziv i Dnevni red


 
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE ISTARSKE ŽUPANIJE PDF Ispis E-mail

JAVNI POZIV NA CIJEPLJENJE PROTIV COVID-19 BOLESTI

 
Izvršena primopredaja dužnosti načelnika u Općini Gračišće PDF Ispis E-mail

07. lipnja 2021. godine, u prostorijama Općine Gračišće, izvršena je primopredaja izvršne vlasti na kojoj je dužnost, od dosadašnjeg načelnika Ivana Mijandrušića, preuzeo novoizabrani načelnik Ivan Jeromela.

Primopredaji vlasti prisustvovala je i pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Gračišće Diana Kozlović Vale.

 
LOKALNI IZBORI 2021. PDF Ispis E-mail
 
Sudjelovanje udruga na Danima otvorenih vrata udruga PDF Ispis E-mail

Kao i posljednjih 9 godina, Ured za udruge i ove godine organizira Dane otvorenih vrata udruga čiji cilj je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj, organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih te otvaranjem vrata udruga svim zainteresiranim građanima.

Tema ovogodišnje manifestacije je "Krizna situacija = šansa za novi početak?". Zbog potrebe pridržavanja mjera zaštite od širenja koronavirusa COVID-19, manifestacija Dani otvorenih vrata udruga 2021. održat će se u hibridnom formatu od 10. do 12. lipnja 2021. Pozivamo sve udruge da odaberu najprikladniji način kojim će predstaviti svoje djelovanje, pridržavajući se epidemioloških preporuka.

Za sudjelovanje u Danima otvorenih vrata udruga udruge se prijavljuju putem aplikacije UdrugeInfo gdje će uz druge najave događanja koje udruge putem aplikacije uobičajeno prijavljuju, biti vidljiva različita događanja udruga u sklopu Dana otvorenih vrata udruga. Udruge svoja događanja mogu prijavljivati do početka same manifestacije.

U okviru Dana otvorenih vrata, Ured za udruge organizira virtualnu raspravu pod nazivom "Krizna situacija = šansa za novi početak" s ciljem raspravljanja uloge organizacija civilnoga društva u izgradnji budućnosti Europe, kao i strategijama koje je potrebno poduzeti kako bi se krizna situacija pretvorila u priliku za novi početak. Rasprava se održava 10. lipnja 2021. godine, putem alata Microsoft Teams, uz prijenos uživo putem Youtube kanala Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.


Sva događanja Dana otvorenih vrata udruga mogu se pratiti na web i mobilnoj aplikaciji UdrugeInfo, kao i putem Facebook stranice www.facebook.com/DaniUdruga.

 
LOKALNI IZBORI 2021. PDF Ispis E-mail

Rezultati drugog kruga glasovanja za izbor općinskog načelnika Općine Gračišće provedeni 30. svibnja 2021. - objavljeno 31.05.2021

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 46