nudecelebvideo.net asexbox.com javset.net

Kontakt

  Općina Gračišće

     Loža 1

     52403 GRAČIŠĆE, Hrvatska

     OIB: 54846336787

     MB: 02611589

     IBAN: HR5424000081813200006

     Karlovačka banka d.d.

     tel. 052 687 111 (centrala)

     fax. 052 687 156

     e-mail: gracisce@gracisce.hr

     www.gracisce.hr

     Ostali kontakti

Radno vrijeme

RADNO VRIJEME OPĆINSKE UPRAVE:

ponedjeljkom  07-15
utorkom 07-16
srijedom 07-15
četvrtkom 07-15
petkom 07-14

RADNO VRIJEME ZA STRANKE:

ponedjeljkom 08-14
utorkom 11-16
srijedom 08-15
četvrtkom 08-15
petkom 08-13

NAČELNIK PRIMA STRANKE:

utorkom 08-16

Poželjan prethodni dogovor!

DNEVNI ODMOR (STANKA):

10.00 – 10.30


getfreetvseries.com
UPUTA MINISTARSTVA ZDRAVSTVA PDF Ispis E-mail

Ministarstvo zdravstva dalo je uputu za postupanje u pružanju zdravstvene zaštite u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i izvanbolničkoj specijalističko-konzilijarnoj zdravstvenoj zaštiti.

Uputama se, u cilju zaštite zdravlja zdravstvenih radnika i pacijenata, preporučuje smanjenje dolaska pacijenata u ordinaciju obavljanjem samo hitnih i neodgodivih pregleda i postupka, dok traje epidemija. 

Timovi hitne medicinske službe koristit će se samo za prijevoz životno ugroženih pacijenata sa sumnjom na COVID-19 kako bi bili raspoloživi za obavljanje drugih hitnih medicinskih intervencija. 

 
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE PDF Ispis E-mail

Stožer civilne zaštite RH donio je niz odluka potrebnih za suzbijanje širenja koronavirusa. 

1. Odluka o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima

2. Odluka o mjerama ograničavanja javnog prijevoza u linijskom obalnom pomorskom prometu

3. Odluka o privremenoj obustavi javnog prometa

4. Odluka o mjerama prilikom sklapanja braka i životnog partnerstva

5. Odluka o načinu održavanja pogreba i posljednjih ispraćaja

SVE ODLUKE MOŽETE PREGLEDATI PUTEM LINKA: 

https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/priopcenje-za-medije-stozera-civilne-zastite-republike-hrvatske-od-22-ozujka-2020-u-20-30-sati/2288

 
Privremeno se zabranjuje korištenje sportskih i dječjih igališta PDF Ispis E-mail

Sukladno preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite, a s ciljem daljnjeg provođenja mjera Vlade RH za suzbijanje širenja koronavirusa te dodatne zaštite stanovništva, na području Općine Gračišće privremeno će se ograditi i zatvoriti sva dječja igrališta, gdjegod je to moguće kako bi se onemogućio međusobni bliski kontakt djece s obzirom na preporuku o nužnom razmaku između dvije osobe.

Osim dječjih igrališta, započinje se s privremenim ograničavanjem korištenja vanjskih sportskih igrališta na području Općine Gračišće, a sve s obzirom na činjenicu da se i nakon proglašenja epidemije u Hrvatskoj pojedini građani ne pridržavaju donesenih mjera te se i dalje okupljaju na sportskim igralištima čime svjesno riskiraju svoje zdravlje i zdravlje ostalih građana.

Nacionali Stožer civilne zaštite donio je i preporuku o osiguravanju mogućnosti plaćanja računa fizičkim i pravnim osobama elektroničkim putem, gdjegod je to moguće, čime bi se znatno smanjila ili potpuno uklonila potreba osobnog dolaska na šaltere ili u urede.

 
! V A Ž N O ! Odluka o mjerama ograničavanja društvenog okupljanja,rada u trgovini,uslužnih djetnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja PDF Ispis E-mail

Nove Mjere i Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske

Odluka o mjerama ograničavanja društvenog okupljanja,rada u trgovini,uslužnih djetnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja

I dalje su na snazi odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u svrhu sprječavanja širenja zaraze novim koronavirusom u trajanju od 30 dana.

Ovim odlukama zabranjuju se javna okupljanja i sportski događaji, obustavlja rad u ugostiteljskim objektima i prodavaonicama osim prehrambenih i ljekarni, obustavlja se rad sportskih i rekreacijskih centara i obustavljaju se vjerska okupljanja.

Na snazi je i privremena zabrana kretanja osoba preko graničnih prijelaza.

Detaljan popis i pojašnjenje mjera koje su 19. ožujka stupile na snagu pogledjte ovdje.

 
! V A Ž N O ! STOŽER CIVILNE ZAŠTITE ISTARSKE ŽUPANIJE POKRENUO INFO CENTAR STOŽERA PDF Ispis E-mail

Stožer civilne zaštite Istarske županije pokrenuo je Info centar Stožera koji će imati radno vrijeme od 7 do 19 sati, svakog dana (i vikendom) za potrebe Stožera , koordinacije aktivnosti i servisa građanima.

Ukoliko imate upit, slobodno se obratite na kontakte:

Tel: 052/352 – 112, te na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 
V A Ž N O - OGRANIČEN RAD SA STRANKAMA OPĆINSKE UPRAVE PDF Ispis E-mail

NA TEMELJU PREPORUKA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE ISTARSKE ŽUPANIJE I SMJERNICA ZA POSTUPKE VEZANO UZ AKTUALNU SITUACIJU ŠIRENJA KORONE VIRUSA, DO 14. TRAVNJA 2020. GODINE U OPĆINSKOJ UPRAVI BITI ĆE OGRANIČEN RAD SA STRANKAMA TE ĆE SE ISTI OBAVLJATI ISKLJUČIVO TELEFONSKIM I ELEKTRONIČKIM PUTEM.

ZAHVALJUJEMO NA RAZUMJEVANJU!

 

KONTAKT:

 

TEL. 052/687-155;  052/687-111

 

E MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 
! V A Ž N O ! Odluka Stožera civilne zaštite Istarske županije o ograničenju rada i mjerama ponašanja od 15. ožujka do 14. travnja 2020. godine PDF Ispis E-mail

Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske donijelo je dana 11. ožujka 2020. godine Odluku o proglašenju epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 na području čitave Republike Hrvatske.
Slijedom toga donosi se Odluka Stožera civilne zaštite Istarske županije o ograničenju rada i mjerama ponašanja od 15. ožujka do 14. travnja 2020. godine:

Više...
 
OBAVIJEST-27. IZLOŽBA VINA GRAČIŠĆE PDF Ispis E-mail

Sukladno Preporukama Stožera civilne zaštite Istarske županije i Smjernica za postupke vezano uz aktualnu situaciju širenja COVID-19 virusa obavještavano kako se ovogodišnja 27. Izložba vina Gračišće koja se trebala održati već tradicionalno na uskrsni ponedjeljak 13. travnja 2020. godine odgađa.  Novi datum održavanja Izložbe vina objavit ćemo kroz neko vrijeme. Hvala vam na razumijevanju!

ODLUKA NAČELNIKA

 


 
! V A Ž N O ! ODLUKE I PREPORUKE O POSTUPANJU NA PODRUČJU OPĆINE GRAČIŠĆE ZBOG SPRJEČAVANJA ŠIRENJA KORONEVIRUSA COVID-19 PDF Ispis E-mail

Zbog smanjenja rizika daljnjeg širenja zaraze koronavirusom COVID-19, a sukladno Preporukama Stožera civilne zaštite Istarske županije i Smjernica za postupke vezano uz aktualnu situaciju širenja COVID-19 virusa, na području Općine Gračišće:

• odgađaju se sva okupljanja stanovništva na otvorenom i zatvorenom prostoru i sve druge aktivnosti koje uključuju okupljanje većeg broja ljudi
• preporuča se da se prije odlaska liječniku u Dom zdravlja pacijent telefonom javi svom liječniku i dogovori daljnje postupanje
• preporuča se da se sprovodi odvijaju u krugu obitelji
• u Općinskoj upravi bit će ograničen rad sa strankama te će se isti obavljati isključivo telefonskim i elektroničkim putem.

Sve mjere usklađene su s preporukama Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, te općinskog stožera Civilne zaštite.
Molimo javnost za razumijevanje i suradnju kako bismo zajedničkim trudom minimalizirali opasnosti koje uzrokuje epidemija ove bolesti.

S obzirom na to da su mjere sklone stalnim promjenama i nadopunama pozivamo Vas da redovito pratite službene informacije putem sredstava javnog informiranja, kao i službene stranice Općine Gračišće, Grada Pazina te ostalih javnih službi.

Odluka o odgađanju svih kulturnih, sportskih i ostalih skupnih događanaj u Općini Gračišće

 
OBAVIJEST U VEZI KORONEVIRUSA-SPREČAVANJE EPIDEMIJE BOLESTI UZORKOVANE KORONAVIRUSOM PDF Ispis E-mail

Slijedom pojave prvog slučaja obolijevanja od koronavirusa u Istarskoj županiji Zavod za javno zdravstvo Istarske županije daje slijedeće preporuke:

-Odgoditi do daljnjega sva okupljanja stanovništva na otvorenom i zatvorenom prostoru (npr. dječje priredbe i rođendane, sportske i poslovne manifestacije, razna druženja starijih osoba...)
-Odgoditi do daljnjega sva putovanja u inozemstvo, pogotovo u zemlje zahvaćene epidemijom uzrokovanom koronavirusom (Italija)
-U slučaju zdravstvenih smetnji dišnog sustava (kašalj, grlobolja, povišena temperatura) ne odlaziti u zdravstvene ustanove nenajavljeno , već prije telefonom nazvati svog liječnika ili epidemiologa za dogovor,
-Sva druženja s drugim osobama, pogotovo koje dolaze iz zahvaćenih područja održavati udaljenost od najmanje 1 metar, bez rukovanja i grljenja,
-Redovno i dobro prati i dezinficirati ruke.

Za sve nejasnoće i dodatne upite obratite se na mobitel dežurnog epidemiologa u Istarskoj županiji 098/441-821 ili 098/9825-687

w

w

Također, sukladno naputku Stožera CZ Istarske župaije tvrtka Usluga Pazin donesla je Odluku o načinu održavanja pogreba i ispraćaja pokojnika slijedom koje će se ispraćaji pokojnika obavljati isključivo u KRUGU OBITELJI počevši od 11. ožujka 2020. godine. Ova Odluka biti će na snazi do 14. travnja 2020. godine. U nastavku donosiomo tekst Odluke

unnamed

 
27. izložba vina Gračišće PDF Ispis E-mail

27. izložba vina Gračišće održati će se 13.04.2020. godine na Uskrsni ponedjeljak.

DSC02786

Obavještavamo Vas da su započele prijave za hostese, te se svi zainteresirani mogu javiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Traženi podaci su:

Ime i prezime,

Adresa,

OIB,

broj mobitela,

učenički ili studentski status I

škola/ sveučilište.

Prednost imaju redovni studenti i učenici.

Svi prijavljeni moraju biti stariji od 18 godina.

Ostale informacije na telefon 052687111.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 38