nudecelebvideo.net asexbox.com javset.net

Kontakt

  Općina Gračišće

     Loža 1

     52403 GRAČIŠĆE, Hrvatska

     OIB: 54846336787

     MB: 02611589

     IBAN: HR5424000081813200006

     Karlovačka banka d.d.

     tel. 052 687 111 (centrala)

     fax. 052 687 156

     e-mail: gracisce@gracisce.hr

     www.gracisce.hr

     Ostali kontakti

Radno vrijeme

RADNO VRIJEME OPĆINSKE UPRAVE:

ponedjeljkom  07-15
utorkom 07-16
srijedom 07-15
četvrtkom 07-15
petkom 07-14

RADNO VRIJEME ZA STRANKE:

ponedjeljkom 08-14
utorkom 11-16
srijedom 08-15
četvrtkom 08-15
petkom 08-13

NAČELNIK PRIMA STRANKE:

po prethodnom dogovoru.

DNEVNI ODMOR (STANKA):

10.00 – 10.30


getfreetvseries.com
JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA PDF Ispis E-mail

U svrhu provođenja javnih natječaja za zakup i prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Gračišće, objavljuje se

JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA ZAKUP I PRODAJU POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA U VLASNIŠTVU REPUBLIKE HRVATSKE NA PODRUČJU OPĆINE GRAČIŠĆE

Općina Gračišće dobila je suglasnost Ministarstva poljoprivrede na Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem te pozitivno mišljenje Istarske županije, Upravnog odjela za održivi razvoj a što je bio preduvjet za raspisivanje javnog natječaja za zakup i prodaju državnog zemljišta.

U cilju ispitivanja zainteresiranosti poljoprivrednika, upućuje se javni poziv za iskazivanje interesa za zakup i prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Gračišće.

Zainteresirani mogu do 16. veljače 2021. godine iskazati svoj interes za zakup i prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Gračišće na obrascu u prilogu ovoga Poziva. Isti se može predati poštom ili osobno radnim danom u vremenu od 08:00 do 14:00 sati u prostorijama Jedinstvenog upravnog odjela Općine Gračišće (obavezno uz prethodnu najavu na broj 052 687 111), te elektroničkim putem na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem objavljen je u Službenim novinama Grada Pazina broj 46/19.

Prikaz raspolaganja po katastarskim česticama i oblicima raspolaganja objavljen je na Internet stranici Općine Gračišće na poveznici: http://www.gracisce.hr/images/stories/Dokumenti/Program-rapolaganja-poljoprivrednim-zemljistem-Tablica_-Graie-final-10-04-nakon_odluke.pdf

Prikupljeni podaci  služit će isključivo u informativne svrhe radi utvrđivanja postojanja interesa za pojedine katastarske čestice, a u svrhu dobivanja informacija za raspisivanje javnih natječaja za zakup i prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Općine Gračišće koji će se raspisati ove godine, te ne obvezuju Općinu Gračišće za dodjelu istih.

.

OBRAZAC ZA ISKAZIVANJE INTERESA

 
Odluka Stožera civilne zaštite Istarske županije PDF Ispis E-mail

Odluka Stožera civilne zaštite Istarske županije o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije

 
Obavijest – savjetovanje sa javnošću PDF Ispis E-mail

Obavještava se javnost kako je otvoreno Savjetovanje s javnošću o donošenju Statutarne odluke o izmjenama i dopunama Statuta Općine Gračišće i Savjetovanje s javnošću o donošenju Izmjena i dopuna Poslovnika Općinskog vijeća Općine Gračišće.

Sve dodatne informacije možete pronaći u rubrici Savjetovanje sa javnošću.

 
Epidemiološke mjere vezane za održavanje maškaranih povorki PDF Ispis E-mail

Prema odluci Stožera civilne zaštite RH dozvoljeno je održavanje javnih događanja i okupljanja na kojima može biti do 25 osoba na jednom mjestu i gdje treba voditi računa da je razmak između osoba najmanje 1,5 metara na otvorenom, odnosno 2 m u zatvorenom prostoru.

Temeljem važeće odluke sve osobe na području Republike Hrvatske obvezne su pridržavati se strogih mjere fizičkog distanciranja, svih propisanih protuepidemijskih mjera, posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te nužnih epidemioloških mjera propisanih odlukom.

Kontrolu vezano uz poštivanje postupanja po definiranim epidemiološkim mjerama, pa tako i kontrole nad poštivanjem ograničenja kod javnih okupljanja provode djelatnici Ravnateljstva civilne zaštite, inspektori državnog inspektorata, policijski službenici i civilna zaštita grada ili općine ovisno o mjestu nadzora.

Stožer civilne zaštite Istarske županije apelira na građane kako je potrebno suzdržati se od organizacije karnevalskih aktivnosti, povorka i maškara – obzirom na rizik širenja bolesti COVID-19.

Odluke Stožera civilne zaštite RH vezano za održavanje okupljanja možete pronaći u nastavku:

Odluka - ograničavanje okupljanja

Odluka - okupljanja - 2. izmjena

 
Novi raspored korištenja mobilnog reciklažnog dvorišta za 2021. PDF Ispis E-mail

U nastavku se nalazi novi raspored korištenja mobilnog reciklažnog dvorišta na području Grada Pazina i Općina Pazinštine za 2021. godinu.

Na Uskrsni ponedjeljak 05.04.2021. i blagdan Tijelova 03.06.2021. usluga se neće izvršavati.

Raspored korištenja mobilnog reciklažnog dvorišta na području Općina Pazinštine

Raspored korištenja mobilnog reciklažnog dvorišta na području Općine Gračišće

 
RADIONICA DIGITALNOG MARKETINGA PDF Ispis E-mail

image_image0

Tehnološke promjene utječu na svakodnevno poslovanje tako da tvrtke koje žele biti konkurentne trebaju biti spremne na poslovanje u digitalnom svijetu.

Kako savladati tajne društvenih mreža?Želite biti prepoznatljivi?
Kako privući stvarne kupce?


Na ova i njima slična pitanja odgovorit ćete s lakoćom nakon Radionice koju vam donosimo u srce Istre.
Pozivamo Vas na cjelodnevnu radionicu koja će se održati u subotu, 13. veljače 2021. godine,
s početkom u 9:00 sati u Kući istarskog pršuta u Tinjanu na temu
"Digitalni marketing - kako uz pomoć društvenih mreža i oglašavanja
putem Interneta unaprijediti poslovanje"

Radionica je namijenjena:
-Malim i srednjim poduzetnicima
-Vlasnicima OPG-ova
-Privatnim iznajmljivačima

Plan radionice:

Predavanje stručnjaka u digitalnom marketingu, Birgita Krog / IMAGO ZG
TEMA: Korištenje društvenih mreža (Facebook i Instagram),
oglašavanje putem Google i YouTube oglasa

Predavanje profesionalnog fotografa i videografa, Damjan Raguž/ Promowise RI
TEMA: Profesionalna fotografija i video kao glavni medij na
društvenim mrežama i Internetu

Predavanje poslovnog savjetnika s više od 20 godine iskustva, Alan Franić/ FPS ZG
TEMA:Opportunity management - prepoznavanje poslovnih prilika koje se
mogu primijeniti za unapređenje poslovanja

Postanite prepoznatljivi ili povećajte postojeću popularnost.
Uložite u znanje i konkurirajte na tržištu uz pomoć najrasprostranjenijih mreža komunikacije.

Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript do ponedjeljka 10.02.2021..
Min. broj polaznika 10.

OPĆINA TINJAN

&

Artium weddings

 
Javni poziv za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću u donošenju općeg akta – OPĆI UVJETI ISPORUKE VODNIH USLUGA – VODOVOD LABIN D.O.O. PDF Ispis E-mail

Ovim putem Vas obavještavamo kako je u tijeku: Javni poziv za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću u donošenju općeg akta – OPĆI UVJETI ISPORUKE VODNIH USLUGA od strane VODOVOD LABIN d.o.o.

Javno savjetovanje otvoreno je od 14.01.2021. godine do 15.02.2021. godine.

Više informacija moguće je pronaći na stranicama Vodovoda Labin d.o.o.

 
Odluka o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije u II. polugodištu školske godine 2020./2021. PDF Ispis E-mail

Odluka o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije u II. polugodištu školske godine 2020./2021.

 
Akcija sterilizacija mačaka u Istri PDF Ispis E-mail

Udruga “Mijau” iz Rijeke i ove godine u dogovoru s veterinarskim ambulantama organizira akciju sterilizacije mačaka u Istri. Akcija ove godine kreće ranije, tako da  zainteresirani vlasnici mačaka mogu već od 7. siječnja 2021. rezervirati termine. Akcijska cijena zahvata je od 160,00 – 250,00 kuna, ovisno o veterinarskoj ambulanti i spolu mačke. Iz Udruge napominju da akcija traje do konca veljače, no ovisno o zainteresiranosti, neke će veterinarske ambulante akciju nastaviti i u ožujku.

Više informacija o samoj akciji moguće je pročitati ovdje.

 
Pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji PDF Ispis E-mail

Istarska županija, Stožer civilne zaštite, gradovi i općine  s područja Istarske županije, u koordinaciji s Ravnateljstvom civilne zaštite MUP-a Republike Hrvatske, zadužili su Društvo Crvenog Križa Istarske županije za koordinaciju aktivnosti prikupljanja i dostave materijalne i nematerijalne pomoći za potrebe ugroženih područja Sisačko-Moslavačke županije.

Sve pravne i fizičke osobe koje su spremne pomoći upućene su da se jave organizaciji Društva Crvenog Križa Istarske županije.

Također, molimo građane da ne poduzimaju samoinicijativno aktivnosti za odlazak na ugrožena područja, već da pričekaju upute koje će biti objavljene na web stranici i društvenim mrežama Društva Crvenog Križa Istarske županije.

Građani se mogu obratiti u Gradsko društvo Crvenog križa Pazin od 8 do 16 sati. Popis potrebne pomoći moguće je vidjeti na stranicama Gradskog društva Crvenog križa Pazin.

Informaciju Crvenog križa moguće je vidjeti ovdje.


 
Ukinuta zabrana napuštanja županija PDF Ispis E-mail

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske s obzirom na novonastalu situaciju donio je odluku o stavljanju van snage Odluke o zabrani napuštanja županije prema mjestu prebivališta ili boravišta u Republici Hrvatskoj.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 5 od 41