Objavljeno: 31. kolovoza 2023. u kategoriji

DOĐITE NA NOVU MANIFESTACIJU UZ NAJLJEPŠI SLAP U ISTRI “SOPOT SOPE 2023.”

 Rezervirajte nedjelju, 10. rujna za novu manifestaciju “Sopot sope 2023.”, koju u suradnji s Turističkom zajednicom središnje Istre organiziraju Općine Gračišće i Pićan.

Lagana šetnja po svježem zraku i prekrasnom krajoliku oba područja, a za kraj kao nagrada slijedi uživanje u koncertu Šćika i ponudi lokalnih opg-ova.

 Ove dvije općine povezane prekrasnim prirodnim krajolikom odlučile su zapečatiti ljetna druženja na otvorenom manifestacijom ‘’Sopot sope 2023.’’, koja će biti održana u nedjelju 10. rujna.

Prvi dio manifestacije je pješačka tura koja počinje u 15:00 sati. Predviđeno trajanje pješačenja je 1 sat i 30 minuta, a staza je lagana. Početak pješačenja i okupljanje je u selu Floričići, točnije na parkingu s kojeg kreće spust za slap Sopot u 15:00 sati, a kraj je predviđen uz sam slap,  gdje će sve sudionike čekati okrjepa odnosno ponuda lokalnih opg-ova.

Glavni dio popodneva pa i same manifestacije je koncert Etno skupine ŠĆIKE, čiji je početak predviđen u 17:00 sati. Sudjelovanje na pješačenju i sam koncert su besplatani, odnosno poklon dviju općina i TZSI. Tko ne želi pješačiti, može odabrati samo poslušati koncert Šćika i uživati u ponudi lokalnih opg-ova uz prekrasan Sopot.

Prijave na pješačenje su obvezene, a prijaviti se možete putem maila [email protected] ili na

+385 (0) 52 622 460.

Arhiva novosti

Pravila privatnosti|Izjava o pristupačnosti

© 2024. Općina Gračišće, izrada web stranica: Play Digital