OBAVIJEST

Objavljeno: 16. rujna 2021. u kategoriji

Poziv zainteresiranim kandidatima za podnošenje prijava za posao popisivača u drugoj fazi provedbe Popisa stanovništva

Druga faza provedbe Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine provest će se na području Republike Hrvatske od 27. rujna do 17. listopada 2021. godine. Prema predviđenom broju potrebnih sudionika u Istarskoj županiji, nedostaje određeni broj kandidata za popisivače na području Ispostave Pazin (područje Grada Pazina i Općina Cerovlje, Gračišće, Karojba, Lupoglav, Motovun, Sv. Petar u šumi i Tinjan).

Popisivači obavljaju popisivanje svih popisnih jedinica koje nisu samostalno popisane, osobnim intervjuom sa stanovništvom s pomoću elektroničkih uređaja te obavljaju kontrolu podataka prikupljenih u prvoj fazi Popisa koja će se provoditi od 13. do 26. rujna 2021. samostalnim popisivanjem stanovništva elektroničkim sustavom e-Građani.

Pozivamo sve zainteresirane kandidate za popisivače da na mrežnoj stranici Popisa (www.popis2021.hr) popune prijavu za popisivače, odgovore na postavljena pitanja i sudjeluju u prvom digitalnom Popisu stanovništva.

Uvjeti za prijavu su: državljanstvo Republike Hrvatske s prebivalištem ili reguliranim boravištem u Republici Hrvatskoj, navršenih 18 godina u trenutku popunjavanja prijave, završeno najmanje srednjoškolsko obrazovanje, poznavanje rada na računalu te valjana adresa elektroničke pošte.

U prosjeku popisivač će moći zaraditi od 5.000,00 do 6.000,00 kuna, ovisno o broju zaduženih popisnih jedinica i broju samostalno popisanih kućanstava u prvoj fazi Popisa.

Arhiva novosti

Pravila privatnosti|Izjava o pristupačnosti

© 2024. Općina Gračišće, izrada web stranica: Play Digital