Objava natječaja za građanske inicijative “Naš doprinos zajednici”

Objavljeno: 22. travnja 2013. u kategoriji

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organizira Prezentaciju natječaja “Naš doprinos zajednici” koja će se održati u utorak, 23.04.2013. godine u Poreču, u prostorima Male vijećnice gradske uprave Grada Poreča, na adresi Obala maršala Tita u 10.00 sati.

Pozivamo sve predstavnike udruga, ustanova, mjesnih odbora te ostale zainteresirane građane da prisustvuju prezentaciji natječaja za građanske inicijative “Naš doprinos zajednici” i upoznaju se sa novim uvjetima natječaja i mogućnošću ostvarenja financijske potpore za jednokratne akcije u iznosu do Kn 15.000,00.

Građanska inicijativa je jednokratna akcija koja potiče na aktivizam, poboljšava kvalitetu življenja ili općeg dobra u lokalnoj zajednici. Na natječaj se mogu prijaviti udruge, ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi) i mjesni odbori registrirane u RH, te ostvariti  financijsku potporu za provedbu planiranih aktivnosti. Natječaj je raspisan 15. ožujka a biti će otvoren kontinuirano do 31. listopada 2013. godine. Natječajnu dokumentaciju možete pronaći na slijedećem linku:  http://www.civilnodrustvo-istra.hr/index.php?id=432

Više informacija možete pronaći u nastavku.

http://www.civilnodrustvo-istra.hr/

Arhiva novosti

Pravila privatnosti|Izjava o pristupačnosti

© 2024. Općina Gračišće, izrada web stranica: Play Digital