TEČAJ ODRŽIVA UPORABA PESTICIDA

Objavljeno: 4. rujna 2020. u kategoriji

Poštovani korisnici kartice za kupovinu zaštitnih sredstava,

Obavještavamo sve polaznike koji su položili ispit iz osnovne izobrazbe tečaja za sigurno rukovanje pesticidima, organiziranog od strane Instituta za poljoprivredu i turizam da uskoro istječe petogodišnje razdoblje valjanosti iskaznice. Sukladno Pravilniku o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pasticida članak 14. Stavak 6. Svi polaznici moraju nakon pet godina odslušati 5 nastavnih sati Dopunske izobrazbe i time steći uvjete za produženje iskaznice.

Sukladno navedenom obavještavamo sve polaznike grupe koja je položila ispit u Gračišću u jesen 2015. da dođu na dodatnu nastavu koja će biti održana 12.09.2020.

Nastava će biti održana u Vijećnici ŠPITAL

Cijena izobrazbe za dopunsku nastavu je 200,00 kn što uključuje nastavu i naknadu za izdavanje iskaznice.

Više pročitajte na http://www.iptpo.hr/index.php/dokumenti/natjecaj-za-radna-mjesta/87-staticno/361-izobrazba-pesticidi

Polaznici mlađi od 60 godina moraju doći u vremenu od 08,00 – 09,00 sati i na uvid donijeti staru iskaznicu, osobnu iskaznicu i morati će potpisati prijavnicu za slušanje dopunske izobrazbe koja će biti već ispunjena od strane Instituta za poljoprivredu i turizam.

Sukladno epidemiološkim preporukama, polaznici stariji od 60 godina koji se nalaze u potencijalno rizičnim skupinama, prijavu će obaviti u vremenu od 09,00 – 9,30 sati istoga dana

Svi polaznici moraju imati zaštitnu masku. Oni koji ne budu mogli osigurati zaštitnu masku istu će im dati organizator predavanja.

Polaznici iz GRUPE Gračišće će biti dodatno obaviješteni telefonom o navedenom terminu izobrazbe.

Raspored predavanja, Za više informacija kontaktirati: Institut za poljoprivredu i turizam Poreč, mr. sc. Ninoslav Luk dipl.oec., tel: 408333

Arhiva novosti

Pravila privatnosti|Izjava o pristupačnosti

© 2024. Općina Gračišće, izrada web stranica: Play Digital