! V A Ž N O ! ODLUKE I PREPORUKE O POSTUPANJU NA PODRUČJU OPĆINE GRAČIŠĆE ZBOG SPRJEČAVANJA ŠIRENJA KORONEVIRUSA COVID-19

Objavljeno: 13. ožujka 2020. u kategoriji

Zbog smanjenja rizika daljnjeg širenja zaraze koronavirusom COVID-19, a sukladno Preporukama Stožera civilne zaštite Istarske županije i Smjernica za postupke vezano uz aktualnu situaciju širenja COVID-19 virusa, na području Općine Gračišće:

• odgađaju se sva okupljanja stanovništva na otvorenom i zatvorenom prostoru i sve druge aktivnosti koje uključuju okupljanje većeg broja ljudi
• preporuča se da se prije odlaska liječniku u Dom zdravlja pacijent telefonom javi svom liječniku i dogovori daljnje postupanje
• preporuča se da se sprovodi odvijaju u krugu obitelji
• u Općinskoj upravi bit će ograničen rad sa strankama te će se isti obavljati isključivo telefonskim i elektroničkim putem.

Sve mjere usklađene su s preporukama Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, te općinskog stožera Civilne zaštite.
Molimo javnost za razumijevanje i suradnju kako bismo zajedničkim trudom minimalizirali opasnosti koje uzrokuje epidemija ove bolesti.

S obzirom na to da su mjere sklone stalnim promjenama i nadopunama pozivamo Vas da redovito pratite službene informacije putem sredstava javnog informiranja, kao i službene stranice Općine Gračišće, Grada Pazina te ostalih javnih službi.

Odluka o odgađanju svih kulturnih, sportskih i ostalih skupnih događanaj u Općini Gračišće

Arhiva novosti

Pravila privatnosti|Izjava o pristupačnosti

© 2024. Općina Gračišće, izrada web stranica: Play Digital