ZAHTJEV ZA NAPUŠTANJE MJESTA PREBIVALIŠTA I STALNOG BORAVKA U REPUBLICI HRVATSKOJ

Objavljeno: 24. ožujka 2020. u kategoriji

Sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 23. ožujka 2020. godine, svi građani koji moraju napustiti svoje mjesto prebivališta ili boravišta iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština obvezni su podnijeti Zahtjev za napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka.

Propusnice za osobe s područja Općine Gračišće izdavati će Stožer civilne zaštite Općine Gračišće.

UPUTE:

Korisnik propusnice obavezno ispunjava zahtjev koji se nalazi ovdje – Zahtjev za propusnicu

OBAVEZNO NAVEDITE MJESTO NA KOJE ODLAZITE!

Zahtjev je potrebno dostaviti na slijedeći mail:[email protected]

Skenirana i ovjerena propusnica će se dostaviti mailom na adresu pošiljatelja.

Osobe koje nemaju mogućnosti preuzeti i dostaviti zahtjev elektroničkim putem mogu preuzeti zahtjev ispred prostorija Općinske uprave gdje će biti postavljene kutija sa praznim obrascima.

Nakon što ispunite obrazac zahtjeva, isti ubacujete u kutiju predviđenu za ispunjene zahtjeve. Propusnice izdane na gore navedeni način možete preuzeti osobno samo uz prethodnu najavu vašeg dolask na broj telefona 052 687 155 a, uz poštivanje zaštitnih mjera protiv širenja virusa COVID19.

Molimo da zahtjeve predate na vrijeme s obzirom da će se propusnice izdavati slijedeći dan od dana zaprimanja zahtjeva na rok od najduže 7 dana.

Svi oni koji trebaju propusnicu radi obavljanja posla trebaju se obratiti svojim poslodavcima.

Molimo građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera. Propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji te je svako kršenje ove mjere podložno sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Arhiva novosti

Pravila privatnosti|Izjava o pristupačnosti

© 2024. Općina Gračišće, izrada web stranica: Play Digital